Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την αναστολή της 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 22/3

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/03/2018 - 14:45 | Author: Newsroom Ipaidia

 

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α – ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018»

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ανακοινώνει στους Περιφερειακούς Συλλόγους και στα μέλη του την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρύξει για την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. λαμβάνοντας υπόψιν του τις συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας εντός του Μαρτίου με βασικό αίτημα τους μόνιμους διορισμούς των αναπληρωτών συναδέρφων μας καθώς και τα μηνύματα για ελάχιστη συμμετοχή των μελών από τους κεντρικούς Περιφερειακούς Συλλόγους προχώρησε στη λήψη της παραπάνω απόφασης.

Την Πέμπτη ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στο Υ.Π.Π.Ε.Θ. με τον Υπουργό Παιδείας όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα αιτήματα που αφορούν τους κλάδους μας και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δοθούν, θα επαναπρογραμματιστεί και θα επανακαθορισθεί το νέο διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας.

Συνάδερφοι οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί. Μόνο η μαζικήσυμμετοχή και η δράση μας στα συλλογικά μας όργανα μπορεί να οδηγήσει στην προώθηση των αιτημάτων μας. Διαφορετικά το μέλλον του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π.στο χώρο της Εκπαίδευσης προβλέπεται δυσοίωνο και ζοφερό. Ο καθένας από το ρόλο και από τη θέση του ας αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.

 

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso