Η ΑΔΕΔΥ για την επιλογή Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων Στερεάς Ελλάδας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/02/2019 - 12:01 | Author: Newsroom Ipaidia

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.η αξιολογική σειρά κατάταξης υποψηφίων Συντονιστών Εκπαίδευσης Προσφύγων Στερεάς Ελλάδας του Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας αγνοήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και ο πρώτος στη σειρά κατάταξης συνάδελφος αποκλείστηκε όσο από την πρώτη όσο και από τη δεύτερη επιλογή του.

Β. Βούγιας

Επίσης η ανάρτηση της Υπουργικής απόφασης ορισμού Σ.Ε.Π. στην ιστοσελίδα της Π.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 16/1/2019 ενώ εκδόθηκε στις 4/12/2018.

 

Αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αυτής της «αναίτιας» καθυστέρησης ήταν το γεγονός, το δικαίωμα των άμεσα ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών να υποβάλλουν τις, ενδεχόμενες, ενστάσεις τους εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των πέντε (5) ημερών που η ίδια η προκήρυξη ανέφερε, να μπορεί να ασκηθεί 44 ημέρες μετά την έκδοση της απόφασης όταν, πλέον, οι επιλεγέντες ασκούσαν τα καθήκοντά τους.

 

Μετά όλα αυτά κι αφού η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έλαβε υπόψη της την από 13/02/2019 ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΔΟΕ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιφέρειας Λιβαδειάς, καταδικάζει συμπεριφορές και διοικητικές πρακτικές που απαξιώνουν τη λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων και καταστρατηγούν τις αρχές της διαφάνειας και της ισονομίας και καλεί τον Υπουργό Παιδείας να παρέμβει άμεσα στην κατεύθυνση αποκατάστασης της νομιμότητας.

 

Loading...






  • europalso   ideascentral