Γιατί δεν συμμετείχε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ στη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για το σύστημα μόνιμων διορισμών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/12/2018 - 12:53 | Author: Newsroom Ipaidia

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ανακοινώνει ότι μετά από την άρνηση τόσο της Δ.Ο.Ε. όσο και της Ο.Λ.Μ.Ε. να συμμετάσχουν στη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και έχοντας αποφασίσει κοινή διεκδικητική στάση με τις άλλες δύο εκπαιδευτικές Ομοσπονδίας στα θέματα των κριτηρίων και των μόνιμων διορισμών δε θα συμμετέχει στη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας στη Βουλή.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Θεωρούμε ότι η ανακοίνωση και μόνο των κριτηρίων από πλευράς του Υπουργού Παιδείας, χωρίς να γίνει καμία συνάντηση με την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα (παρότι είχε ζητηθεί επιμόνως τόσο με γραπτά όσο και με τηλεφωνικά αιτήματα) έχει προσχηματικό και όχι ουσιαστικό χαρακτήρα.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α θα συμμετέχει με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις στη διαβούλευση που θα ακολουθήσει την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα κριτήρια διορισμού.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέρφους μας Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. να δώσουν ένα μαζικό και δυναμικό παρόν στη σημερινή διαμαρτυρία στις 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας όπου θα απαιτήσουμε την κάλυψη όλων των κενών σε Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. με μόνιμους .

Απαιτούμε από τον Υπουργό Παιδείας να συναντήσει σήμερα και τις τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στο Υπουργείο Παιδείας και να σταματήσει να κρατά σε καθεστώς εργασιακής ομηρείας τους χιλιάδες συναδέρφους αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς, Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. που στήριξαν και στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τις δομές της εκπαίδευσης προχωρώντας άμεσα σε μόνιμες και μαζικές προσλήψεις.

 

Loading...
  • europalso

    ideascentral