Φτάνει! Μην την αναβαθμίζετε άλλο την παιδεία

Φτάνει! Μην την αναβαθμίζετε άλλο…

Έτσι αποδεικνύονται κούφια, τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας για δήθεν αναβάθμιση της δημόσιας Παιδείας το 2016.

Αλήθεια με μειωμένες δαπάνες:

Η Κυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-ΑΝΕΛ υποταγμένη πλήρως στις απαιτήσεις των δανειστών, υλοποιεί σήμερα εκείνα που χτες κατήγγειλε ως Αντιπολίτευση.Μειώνοντας τις δαπάνες για την Παιδεία, ιδιαίτερα στο χώρο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, συντελεί συνειδητά στην υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στους τομείς της αντισταθμιστικής αγωγής όπως είναι το ολοήμερο νηπιαγωγείο, το ολοήμερο δημοτικό και τα σχολεία ΕΑΕΠ, που και φέτος πλήρωσαν το κόστος των μειωμένων δαπανών.

Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται πως η σημερινή Κυβέρνηση ανέλαβε να κατεδαφίσει ότι απόμεινε όρθιο από το κοινωνικό κράτος και ιδιαίτερα στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και της Κοινωνικής ασφάλισης.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκπαιδευτικών ΠΕ καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:

Οι μάσκες έχουν από καιρό πέσει! Οι πρώην δήθεν σκληροί και άκαμπτοι “θεματοφύλακες” των “ιερών” και των “οσίων” του λαού, έχουν μεταλλαχθεί σε νεοφιλελεύθερους υπηρέτες του συστήματος, χωρίς ιδέες, στόχους και στρατηγική οι οποίοι “ξεπουλούν” τα πάντα, αρκεί να συνεχίσουν να γεύονται την καταρρακωμένη και εξευτελισμένη ψευδαίσθηση της εξουσίας τους.

Ντροπή!

Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε

Στην Κατηγορία : ΠΑΙΔΕΙΑ
ip[
Exit mobile version