Φωτογραφίες των βανδαλισμών σε Πολυτεχνείο και Αριστοτέλειο κατέθεσε στη Βουλή ο Μητσοτάκης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/11/2018 - 17:35 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Με σαράντα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και μέλη του Τομέα Παιδείας της ΝΔ, συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γραφείο του στη Βουλή, μετά την ομιλία του.

“Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή σας. Εμείς ήμασταν στην ώρα μας” τους είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ, συμπληρώνοντας “Ελπίζω να βρήκατε τη συζήτηση ενδιαφέρουσα. Είναι ωραία να είναι γεμάτα τα θεωρεία”. Ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, επισήμανε ότι στη δευτερολογία του ο κ Τσίπρας δεν αναφέρθηκε καθόλου στη βία και την ανομία αλλά αναλώθηκε σε γενικές αναλύσεις.

Στη συνέχεια τους κάλεσε να προσέλθουν αύριο στις 10:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος Παιδείας της ΝΔ. “Δεν απευθυνόμαστε μόνο σε όσους εργάζονται στην εκπαίδευση αλλά και στους γονείς, στους μαθητές και στους φοιτητές” πρόσθεσε, τέλος, ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ.Μητσοτάκης κατέθεσε στα πρακτικά της βουλής σειρά φωτογραφιών από το ιστορικό κτίριο του Μετσοβείου και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης που αποτυπώνουν τη δράση ομάδων βανδάλων μέσα στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Η αντίδραση του πρωθυπουργού ήταν ότι οι φωτογραφίες δείχνουν το Πολυτεχνείο με σπρέι…

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso