Φοιτητικό πάσο: Οι εκπτώσεις που δικαιούστε

Φοιτητικό πάσο: Οι εκπτώσεις που δικαιούστε

Φοιτητικό πάσο: Τα ΕΛΤΑ προσφέρουν 30% στις τιμές των δεμάτων εσωτερικού για τα δέματα που στέλνονται από ή προς φοιτητές.

Στα λεωφορεία των υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ, με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο, έχουν έκπτωση από και προς τον προορισμό, ανάλογα την περιοχή.

Όσον αφορά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, έχουν καθιερώσει το φοιτητικό εισιτήριο με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο.

Επιπλέον, οι έχουν έχεις έκπτωση σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς.
Fast Food, σινεμά και θέατρα

Πολλά καταστήματα πώλησης fast food, παντός είδους, παρέχουν ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε φοιτητές, με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσο κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους, μέσω delivery.

Επίσης, κάθε φοιτητής επιδεικνύοντας απλά και μόνο το φοιτητικό του πάσο στα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων και των κινηματογράφων, δικαιούται αυτομάτως έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου του, η οποία είναι προκαθορισμένη από τον εκάστοτε χώρο ψυχαγωγίας.

Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα παρέχουν μειωμένο ή δωρεάν εισιτήριο σε φοιτητές. Το ίδιο ισχύει και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τέλος, σε διάφορες περιοχές, πολλά κομμωτήρια και κέντρα ομορφιάς και περιποίησης, παρέχουν είτε εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες τους, είτε προσφορές σε πακέτα ομορφιάς με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !