Ερωτηματολόγιο για το σκάκι στα Σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/06/2015 - 23:25 | Author: Newsroom Ipaidia

Αγαπητέ/ή συνάδελφε/-ισσα,
Στο πλαίσιο της επιμόρφωσής μου στο ΕΠΠΑΙΚ έχω αναλάβει την εκπόνηση έρευνας με θέμα ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στόχος της οποίας είναι να διερευνήσει τις απόψεις και τις στάσεις των διδασκόντων σχετικά με την εισαγωγή του σκακιού στο ωρολόγιο πρόγραμμα του Σχολείου.

Για τις ανάγκες της έρευνας έχει κατασκευαστεί το παρόν ερωτηματολόγιο, το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αποτελεί βασικό εργαλείο για τη συγκέντρωση στοιχείων, τα οποία θα βοηθήσουν στην διερεύνηση του παραπάνω θέματος.
Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και εξυπηρετεί αποκλειστικά ερευνητικούς σκοπούς. Η συμπλήρωσή του αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας της έρευνας και σίγουρα μας βοηθά να διαμορφώσουμε χρήσιμες προτάσεις οι οποίες μπορεί να έχουν και πρακτικό ενδιαφέρον. Τα αποτελέσματα της έρευνας μπορούν να βοηθήσουν το Υπουργείο Παιδείας και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία να χαράξουν μία στρατηγική σχετικά με το σκάκι στα Σχολεία τα επόμενα χρόνια.
Με το πνεύμα αυτό, είμαι βέβαιος ότι θα αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να απαντήσετε και να συμβάλετε με τον τρόπο αυτό στους ερευνητικούς στόχους.
Ελπίζω στη συνεργασία σας και ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, συζήτηση ή πρόταση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Ταμβάκος, e-mail: [email protected]

Δείτε το ερωτηματολόγιο ΕΔΩ

.

Loading...


  • europalso   ideascentral