Equal Society: 28 Υποτροφίες σε κορυφαία ιδρύματα

Η Equal Society στα πέντε χρόνια υλοποίησης του προγράμματος «Σπουδάζω με υποτροφία» προσφερθεί περισσότερες από 238 υποτροφίες οι οποίες σε συνολική αξία ξεπερνούν τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ

Η Equal Society μέσα από το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» πρσφέρει σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, κορυφαίες υποτροφίες σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης, υπηρετώντας τη βασική της επιδίωξη που συνοψίζεται στο μότο «Ίσες ευκαιρίες πρόσβασης» στην Εκπαίδευση για όλους.

Στα πέντε χρόνια υλοποίησης της δράσης έχουν προσφερθεί περισσότερες από 238 υποτροφίες οι οποίες σε συνολική αξία ξεπερνούν τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ. Ο στόχος μας είναι σε όσους περισσότερους οικονομικά αδύναμους μπορούμε να κάνουμε τη γνώση προσβάσιμη σε όλους. Επιδιώκουμε ένα διαρκές «παρών» απέναντι σε ένα εύκολο διαρκές «αντίο» γιατί δεν θέλουμε να δοκιμάζουμε στην «άγνοια».

Αναλυτικά ο πίνακας των νέων προσφερόμενων υποτροφιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο όπως διαμορφώνεται σε πρώτο χρόνο:

Διαδικασία συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν με ηλεκτρονικό τρόπο την προβλεπόμενη αίτηση συμμετοχής (και όπου απαιτείται να συνυποβάλλουν και την αίτηση του εκπαιδευτικού Ιδρύματος) μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού και στην επίσημη ιστοσελίδα. Ειδικότερα η υποβολή αιτήσεως βρίσκεται στο τομέα «Εκπαίδευση» και στην ενότητα «Σπουδάζω με υποτροφία» όπου παρέχονται όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Στην Κατηγορία : ΠΑΙΔΕΙΑ
ip[
Exit mobile version