Επιστολή της προέδρου του τμ. Βιοιατρικών Επιστημών του Παν. Δυτ. Αττικής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/05/2018 - 18:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Η πρόεδρος του τμήματος Βιοιατρικών Επιστημών του Παν. Δυτ. Αττικής και αναπληρώτρια καθηγήτρια Παναγιώτη Τσόλκα έστειλε ανοικτή επιστολή σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν το νεοσύστατο τμήμα και τις αποφάσεις της Διοικούσας επιτροπής του σε σχέση με αυτό.

Το νεοσύστατο τμήμα των βιοϊατρικών Επιστημών (Biomedical Sciences), της σχολής επιστημών υγείας και πρόνοιας, του Παν.Δυτικής Αττικής, δημιουργήθηκε από τη συνέργεια – συγχώνευση των πρώην τμημάτων 1) αισθητικής και κοσμητολογίας 2) ακτονιλογίας και ακτινοθεραπείας 3) Ιατρικών εργαστηρίων 4) οδοντικής τεχνολογίας 5) οπτικής και οπτομετρίας, της σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνειας, του ΤΕΙ Αθήνας.

Οι συνελεύσεις του τμήματος  βιοϊατρικών Επιστημών στις 28-3-19 και στις 21-5-18, εισηγήθηηκαν προς τη διοικούσα επιτροπή του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής την δημιουργία πέντε κατευθύνσεων οι οποίες αντιστοιχούν στα πέντε προαναφερθέντα τμήματα ώστε να εξασφαλίζουν την επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών σύμφωνα με το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο των πρώην τμημάτων.

Δείτε τη συνέχεια της επιστολής

Loading...
  • europalso   ideascentral