Επίδοξε απεργοσπάστη, όταν γυρίσω, δε θέλω την καλημέρα σου.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/09/2013 - 22:44 | Author: Newsroom Ipaidia
Γιατί
1.Απέλυσαν συναδέλφους και δε σου καίγεται καρφάκι,
2.Σε αποκάλεσαν επίσημα χείλη "γάιδαρο" και δεν αντέδρασες.
3.Συνάδελφος μας πέθανε, όταν ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητά της και άλλοι δύο αυτοκτόνησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων και δεν επηρεάστηκες από τα τραγικά αυτά γεγονότα.
4.Σε προσέβαλαν με την πολιτική επιστράτευση και "συνεμορφώθης προς τας υποδείξεις".
5.Διδάσκεις την αγωνιστικότητα και αντίσταση ενάντια σε κάθε είδους καταπίεση στους μαθητές σου και συ αποδεικνύεσαι κότα.
6.Σου έκλεψαν πάνω από 25.000 ευρώ από το μισθό σου , τα τελευταία 3 χρόνια και τώρα κλαίγεσαι για 800 έως 1000 που θα χάσεις, αν η απεργία μας κρατήσει για ένα μήνα,
7.Μας μιλάς για οικογενειακά έξοδα λες και τα δικά σου είναι διαφορετικά από των χιλιάδων απεργών.
8.Μαζεύεις κάθε αργύριο (αποδεικτικό συμμετοχής σε σεμινάριο) για να υποσκελίσεις, βραχεία κεφαλή, σε μελλοντική αξιολόγηση τον διπλανό σου στο γραφείο διδασκόντων, για να επιβιώσεις ως ψοφοδεής και τίποτα παραπάνω.
8.Μας δηλώνεις απογοητευμένος από προηγούμενες κινητοποιήσεις του κλάδου, λες και αυτή, ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες.Παίζεται η ζωή σου, το καταλαβαίνεις;
9 . Βρίζεις τους συνδικαλιστές ,στην προσπάθειά σου να αποσείσεις τις δικές σου ευθύνες για τις εκτροπές τους, με την αναθεσιακή στάση που τήρησες όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας σου από τις συνελεύσεις.Νομίζεις, ότι εμείς, οι απεργοί, δεν έχουμε παράπονα από την πολιτεία τους; Τώρα που καταποντιζόμαστε στα τάρταρα, θα λύσουμε αυτές τις διαφορές.
10.Επιχειρηματολογείς για τη μικρή συμμετοχή εγγεγραμμένων μελών των ΕΛΜΕ, στις συνελεύσεις, προεξοφλώντας τη στάση τους.
11.Δε σου αρέσει η ενεργή υποστήριξη του Σύριζα , στον αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας που δίνουμε.Νομίζεις οι δεκάδες χιλιάδες που θα πάρουν τους δρόμους του αγώνα από την επόμενη εβδομάδα, ελέγχονται από την αξιωματική αντιπολίτευση.Χρειάζεται πολιτική υποκίνηση το κατάντημά μας; Άσε τις φθηνές δικαιολογίες…
Υπάρχουν και άλλα πολλά που θέλω να σου γράψω αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ,
Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ
ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Ή ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ , ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ.
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής 2ου Γυμνασίου Σπάρτης
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Σπάρτης
Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso