Ενημέρωση: Τροποποίηση της δήλωσής αναπληρωτών στο opsyd.sch.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/08/2016 - 21:28 | Author: Newsroom Ipaidia

Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών Π. Ε.: Ενημέρωση για την ανάγκη να δεχτεί ο opsyd τροποποίηση της δήλωσής των αναπληρωτών!

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση τροποποίησης της δήλωσής του μέσω θέλουμε να αναφέρουμε ότι προφανώς γνωρίζουμε υπό ποιες προϋποθέσεις γίνεται.

Επειδή το γνωρίζουμε, λοιπόν, ζητήσαμε να γίνει μια εξαίρεση για συγκεκριμένους λόγους.

Εμείς από την πλευρά μας αναδείξαμε ένα θέμα: ότι οι έκαναν στα “τυφλά” την αίτησή τους και ότι αρκετοί επιθυμούν να προβούν σε τροποποίηση της αίτησής τους διότι η θέση που υπολόγιζαν ότι θα έχουν στον πίνακα με τη θέση που έχουν στην πραγματικότητα απέχουν παρασάγγας.

Ξανατονίζουμε ότι η απάντηση που πήραμε ήταν ότι είναι ένα λογικό και δίκαιο αίτημα και το Υπουργείο θα το εξετάσει με πιθανότητα να το ικανοποιήσει.

Μάλιστα ζητήσαμε να προηγηθεί ενημέρωση 2-3 μέρες πιο πριν εάν καταφέρουν να το πραγματοποιήσουν, ώστε να προλάβουν όλοι οι αναπληρωτές να ενημερωθούν.

Εμείς ως Πανελλήνιος Σύλλογος και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Π.Ε. λάβαμε πολλά αιτήματα, αναδείξαμε το θέμα, πιέσαμε γι αυτό και ελπίζουμε το Υπουργείο να προβεί σε μία εξαίρεση της δυνατότητας που έχουν οι αναπληρωτές να κάνουν τροποποίηση, διότι η ευθύνη ότι οι δηλώσεις έγιναν χωρίς όλοι μας να γνωρίζουμε τη θέση μας στον πίνακα δε βαραίνει εμάς, αλλά το Υπουργείο.

Όπως και να έχει πρέπει όλοι οι αρμόδιοι φορείς να πιέσουμε για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων σαν να ήμασταν εμείς στη θέση τους. Μόνο με αλληλεγγύη μπορούμε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο φορέα που θα μάχεται για τα δίκαια αιτήματα όλων των .

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso