"Ενάντια στο προσοντολόγιο και στην αξιολόγηση"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/01/2019 - 19:25 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ο αγώνας συνεχίζεται! Ενάντια στο προσοντολόγιο και στην αξιολόγηση.Για μόνιμους, μαζικούς διορισμούς.

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Έχοντας απέναντί της σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα, που βγήκε στους δρόμους με μαζικότατες και μαχητικές απεργιακές διαδηλώσεις στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, η κυβέρνηση ψήφισε τον νόμο για το προσοντολόγιο. Ο αγώνας μας όμως δεν σταματά εδώ .
Ο αγώνας συνεχίζεται: για την κατάργηση του νόμου για το προσοντολόγιο, για μαζικούς μόνιμους διορισμούς με βάση τις ανάγκες της εκπαίδευσης για διορισμό όλων των αναπληρωτών, καμιά απόλυση αναπληρωτή. Ενάντια στην αξιολόγηση και την υποβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης.
Για την οργάνωση και την κλιμάκωση του αγώνα αποφασίζουμε:

• Κηρύσσουμε απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης που προβλέπει ο ν.4547/18 και η Υπουργική Απόφαση 1816 /ΓΔ4/11-1-2019 και από τις διαδικασίες συγκρότησης και λειτουργίας ομάδων εκπαιδευτικής υποστήριξης. Εφαρμόζουμε την απόφαση της ΑΔΕΔΥ για απεργία – αποχή. Καλούμε και το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να κηρύξει απεργία-αποχή από τη διαδικασία αυτή.

• Συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Δυτικής Θεσσαλονίκης Τετάρτη 23/1/19, 13.30μμ από κοινού με τις άλλες ΕΛΜΕ και συλλόγους Π.Ε.

• Τη διοργάνωση πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα από κοινού με τις άλλες ΕΛΜΕ και συλλόγους Π.Ε. μετά από σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με όλους τους συλλόγους και τις ΕΛΜΕ.

• Στηρίζουμε το πανελλαδικό συλλαλητήριο το Σάββατο 26/1 στις 12μμ στα Προπύλαια και την πανελλαδική συνέλευση αγώνα αμέσως μετά το συλλαλητήριο στο ΠΤΔΕ.
• Καλούμε το ΔΣ της ΟΛΜΕ να καλέσει Γ.Σ. και Γ.Σ. Προέδρων την επόμενη εβδομάδα.

Loading...


  • europalso   ideascentral