Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ – Διακόπηκε το δελτίο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/01/2019 - 22:06 | Author: Newsroom Ipaidia

Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ το βράδυ του Σαββάτου – Σταμάτησε απότομα το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 . Περίπου 50 άτομα μπήκαν στο στούντιο κρατώντας πανό – Τα αιτήματά τους προέβαλλε ο εκπρόσωπος των αναπληρωτών καθηγητών – Προανήγγειλε νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα στα Προπύλαια

Συναγερμός σήμανε στο Ραδιομέγαρο λίγο μετά τις 9 το βράδυ, καθώς αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προκειμένου προσπάθησαν να εισβάλουν στο στούντιο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Κι ενώ ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα – Καμμένου άρχισαν να ακούγονται δυνατά θόρυβοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα εκπαιδευτικών μπήκε στο στούντιο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το δελτίο. Έπειτα από διαπραγματεύσεις η ομάδα και ο εκπρόσωπός τους προέβαλλαν τα αιτήματά τους στον αέρα του δελτίου.

Την ώρα που πολιτικός συντάκτης μετέδιδε ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να διακόψει τον δημοσιογράφο και πέρασε εκτάκτως για διαφημίσεις.

Νέο σύστημα διορισμών: Ψηφίστηκε κατ’ άρθρον το νομοσχέδιο

Loading...
  • europalso   ideascentral