EETAA Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Ηλεκτρονικά καταγγελίες για έξτρα χρεώσεις και «face control»

: Σε σχέση με καταγγελίες γονέων που έχουν αναφερθεί στον τύπο για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», η επισημαίνει τα εξής:

Στο άρθρο 4 της σχετικής Πρόσκλησης καθορίζονται με σαφήνεια τα ετήσια ανώτατα όρια δαπάνης σε ευρώ που θα καταβάλλονται από την για λογαριασμό των ωφελούμενων/δικαιούχων voucher στου Φορείς/Δομές. Τα ποσά που αναφέρονται στο ανωτέρω άρθρο καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως αυτές προσδιορίζονται στην παρ. 4.2. της σχετικής Πρόσκλησης.

Για τον έλεγχο ενεργειών που αντίκεινται στα ανωτέρω, η Α.Ε. παρέχει στους ωφελούμενους πρόσβαση σε ηλεκτρονική εφαρμογή υποδοχής καταγγελιών για ζητήματα που άπτονται της εφαρμογής της ΚΥΑ 17/ΟΙΚ.321/ΕΥΣΕΚΤ/55417/18-5-2017 (ΦΕΚ ΒΊ719/18-5-2017) και της Πρόσκλησης.

Οι ωφελούμενοι, μέσω της εφαρμογής «ηλεκτρονική εφαρμογή υποδοχής καταγγελιών»» μπορούν να αναφέρουν/καταγγέλλουν συγκεκριμένα περιστατικά σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη δράση, τα οποία και θα ελέγχονται βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Η εφαρμογη

ip[
Exit mobile version