Ε.Κ.Π.Α – Τα επιμορφωτικά προγράμματα περιόδου Ιουνίου – Ιουλίου ( όλη η πληροφόρηση )

Από το καλοκαίρι του 2012 το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) συμβάλλει στην ενδυνάμωση των γνωστικών δεξιοτήτων της εκπαιδευτικής κοινότητας μέσω της διοργάνωσης επίκαιρων επιμορφωτικών προγραμμάτων.

Ο σκοπός των επιμορφωτικών προγραμμάτων είναι η διάχυση των θεωρητικών και μεθοδολογικών αρχών της αξιολόγησης και διασφάλισης της ποιότητας στην εκπαίδευση, σε συνδυασμό με την εφαρμογή ειδικών τεχνικών και εξειδικευμένων εργαλείων.

Τα προγραμματισμένα επιμορφωτικά προγράμματα για την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου είναι τα εξής:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ώς στόχο την παρουσίαση και ανάπτυξη της μεθοδολογίας υλοποίησης καινοτόμων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον χώρο της διδακτικής της επιχειρηματικότητας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει στον εκπαιδευόμενο τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη χρήση εφαρμογών για την εκπόνηση αναφορών σχετικών με την αξιολόγηση στην εκπαίδευση.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως σκοπό την εκμάθηση της εφαρμογής του διεθνούς συστήματος ποιότητας ISO 9001:2008 σε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό.

Επίσημη σελίδα ανακοίνωσης

Τα επιμορφωτικά Προγράμματα απευθύνονται σε:

Όσον αφορά την προγραμματισμένη για το σχολικό έτος 2013 – 2014 αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, θα υλοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο Αθηνών το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα:

Επίσημη σελίδα ανακοίνωσης:

Το mail αλληλογραφίας μας είναι το

Υπόψιν κας Ε. Κατσαρού

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Διοικητική Υποστήριξη EQUAS

ip[
Exit mobile version