Διεθνείς διακρίσεις για απόφοιτο Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Διεθνείς διακρίσεις για απόφοιτο Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Ο Θ.Νεοφώτιστος ετοιμάζει ήδη την επόμενη μικρού μήκους ταινία του με προσωρινό τίτλο ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, η οποία επιλέχθηκε στα 20 καλύτερα ευρωπαϊκά project μικρού μήκους στο NISIMASAEuropeanShortPitchESP 2016 και φέρει πλέον τη σφραγίδα ενός από τους σημαντικότερους θεσμούς προώθησης νέων κινηματογραφιστών στην Ευρώπη. Η ταινία επιλέχθηκε στην πρώτη φάση του Athens Film Lab το καλοκαίρι του 2015 από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».

Τέλος, ο σκηνοθέτης επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στο BERLINALETALENTS 2016, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς του κινηματογράφου παγκοσμίως που πραγματοποιείται μεταξύ 11-21/02/2016 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ενώ παράλληλα, βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο προετοιμασίας της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του, ένα σκοτεινό παραμύθι ενηλικίωσης.

Ο Θανάσης Νεοφώτιστος είναι απόφοιτος του πανεπιστημιακού προγράμματος , το οποίο προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Queen Margaret University στο Εδιμβούργο. Δείτε το βιογραφικό του σκηνοθέτη στο http://www.thanasisneofotistos.com/about-thanasis

.

Στην Κατηγορία : ΠΑΙΔΕΙΑ
ip[
Exit mobile version