Διαμαρτυρία για την έλλειψη συγκοινωνιακής σύνδεσης με Προαστιακό για τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/06/2018 - 18:30 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ως Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας, εδώ και καιρό, γινόμαστε αποδέκτες συνεχών διαμαρτυριών πολλών συναδέλφων εκπαιδευτικών που μετακινούνται με τον Προαστιακό σχετικά με την έλλειψη συγκοινωνιακής σύνδεσης του Σταθμού του Προαστιακού με το κέντρο της πόλης της Κορίνθου.

Ως γνωστόν, για να φτάσει κάποιος στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου από τον προαστιακό (απόσταση πάνω από 3 χιλιόμετρα) αλλά και για την αντίστροφη διαδρομή, θα πρέπει ή να περπατήσει την απόσταση αυτή σε ένα δρόμο, που δεν έχει καν πεζοδρόμια σε μεγάλο μήκος της διαδρομής, ή να αναγκαστεί να πληρώσει ταξί.

Επειδή ο προαστιακός αποτελεί ένα μέσο με το οποίο κινούνται καθημερινά δεκάδες συνάδελφοι και εκατοντάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες, θεωρούμε απαράδεκτο να συνεχίζεται η κατάσταση αυτή.

Γι αυτό, καλούμε την Δημοτική Αρχή της Κορίνθου και κάθε υπεύθυνο, να αναλάβει άμεσα τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ,προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό.

Ως Α' Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας καλούμε όσους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται για το ζήτημα αυτό, όλα τα σωματεία και τους φορείς, να ενώσουμε τη φωνή μας και τις δυνάμεις μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Loading...


  • europalso   ideascentral