Δ.Ο.Ε.: Να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για τις προσλήψεις αναπληρωτών…Πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης για την πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών

Η Ειδική Αγωγή δεν είναι χώρος για πειραματισμούς. Βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο περιθώριο και οι δομές της υποστελεχώνονται και υποβαθμίζονται διαρκώς. Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., στηρίζεται στις αποφάσεις της 84ης Γενικής Συνέλευσης του κλάδου για "Ενιαίο πλαίσιο διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών με βάση τα ισχύοντα στη Γενική Εκπαίδευση. Προσλήψεις αναπληρωτών με το βασικό πτυχίο σπουδών και την προϋπηρεσία. Απόσυρση της διάταξης που επιτρέπει στον εκάστοτε παράγοντα του Υπουργείου Παιδείας να δίνει τη δυνατότητα ποσόστωσης στους πίνακες αναπληρωτών για τις προσλήψεις της Ειδικής Αγωγής", και απαιτεί:

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για όλα τα παραπάνω και εντάσσοντας τις κινητοποιήσεις στο πλαίσιο των αγωνιστικών δράσεων, που έχει συναποφασίσει με το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε., με κυρίαρχο αίτημα την άμεση πραγματοποίηση των χιλιάδων μόνιμων διορισμών που είναι απαραίτητοι στη δημόσια εκπαίδευση:

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς να κινητοποιηθούν και να συμμετέχουν δυναμικά στο 3ήμερο δράσεων που συναποφάσισαν Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε. με κορύφωση:

Πατήστε για να διαβάσετε την ανακοίνωση σε μορφή PDF

Στην Κατηγορία : ΠΑΙΔΕΙΑ
ip[
Exit mobile version