«Αντιτετράδια της εκπαίδευσης»: Πανελλαδική σύσκεψη 25/4

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/04/2016 - 19:54 | Author: Newsroom Ipaidia

Πανελλαδική σύσκεψη του Εκπαιδευτικού Ομίλου,

στην Αθήνα τη Δευτέρα 25 Απρίλη

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και το περιοδικό «αντιτετράδια της εκπαίδευσης» θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική σύσκεψη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη παρουσία και τη συμμετοχή συντρόφων και συναγωνιστών απ’ όλη την Ελλάδα, από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης δημόσιας και ιδιωτικής, καθώς επίσης και από τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος επιδιώκει μέσα από τη σύσκεψη αυτή να προβάλλει τους βασικούς άξονες για τους οποίους αγωνίζεται μέσα στο εκπαιδευτικό κίνημα. Θέλει να συστηματοποιήσει και να διαδώσει πλατύτερα τις θέσεις του και να συζητήσει πάνω σε αυτές με συντρόφους και συναγωνιστές. Ταυτόχρονα επιδιώκει, να διευρύνει και να ισχυροποιήσει τους κύκλους επιρροής και τους συναγωνιστικούς και συντροφικούς δεσμούς με μαχόμενα τμήματα της εκπαίδευσης.

Στη σύσκεψη αυτή καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι σύντροφοι και συναγωνιστές, απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν κοινό αγωνιστικό βηματισμό με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο, δρουν από κοινού σε τοπικά συνδικαλιστικά σχήματα.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Απρίλη, 10 πμ, στην αίθουσα της ΠΟΕ – ΟΤΑ (Καρόλου 1, πλ. Καραϊσκάκη, μετρό Μεταξουργείο).

Loading...


  • europalso   ideascentral