Αναπληρωτές: Τί ισχύει για τις μετακινήσεις με την ακτοπλοΐα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/10/2017 - 09:20 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για τις μετακινήσεις με την .

Μετά και την τελευταία μας επικοινωνία με το Υπουργείο Ναυτιλίας που πραγματοποιήθηκε πριν από μια ώρα περίπου, στην ύστατη προσπάθειά μας για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να μετακινηθούν τις επόμενες μέρες στις περιοχές πρόσληψης ακτοπλοϊκώς με έκπτωση, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ν ανακοινώσουμε πως αυτό δεν θα καταστεί δυνατό.

Θα έπρεπε 4 μέρες πιο πριν να είχε ειδοποιηθεί το Ναυτιλίας για να μπορέσει να δράσει, όπως έγινε και στην πρώτη φάση, όταν το Παιδείας ενημέρωσε για τις επερχόμενες πολύ πιο πριν και υπήρξε η συνεννόηση με όλους τους ακτοπλόους.

Στόχος μας πλέον είναι να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός έγκαιρης ενημέρωσης και συνεννόησης μεταξύ των εμπλεκομένων που θα βοηθήσει να παγιοποιηθεί η διαδικασία από τις επόμενες προσλήψεις και μετά, εκεί επικεντρωνόμαστε και γι αυτό συνεχίζουμε τις προσπάθειες.

Οφείλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε το Υπουργείο Ναυτιλίας και ειδικά όσους συνεργάζονται μαζί μας για την ταχύτητα με την οποία αντέδρασαν (αν και τα χρονικά περιθώρια ήταν απαγορευτικά) κι αντιδρούν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλλουν για την επίτευξη των κοινών στόχων. Ελπίζουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο αμέσως μπροστά μας χρονικό διάστημα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως για τους 34 συναδέλφους που δεν είχαν τύχει της 50% και που μας έστειλαν τα στοιχεία τους θα ειδοποιούνται τηλεφωνικώς για τον τρόπο με τον οποίο θα διευθετηθεί το ζήτημα από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες κι αυτό έχει ήδη ξεκινήσει.

Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά τα Χριστούγεννα και στη Γ’ φάση αναπληρωτών

Loading...
  • europalso

    ideascentral