Δωρεάν ιατρικό τσεκ απ σε δημότες Ελληνικού και Αργυρούπολης

ΥΓΕΙΑ 🕔28/01/2016 - 08:19 | Author: Newsroom Ipaidia

Δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο στους δημότες Ελληνικού – Αργυρούπολης, προσφέρει η Κινητή Μονάδα Υγείας του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Η δράση που είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, περιλαμβάνει εξέταση από καρδιολόγο, ορθοπεδικό, οφθαλμίατρο και δερματολόγο.

Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου, το πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων υλοποιείται (από 09:00 έως 15:00) στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου (Κύπρου 68), με στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ιδιαίτερα δε εκείνων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Με αφετηρία τον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, η Κινητή Μονάδα Υγείας του νοσοκομείου ανοίγει το 2016 έναν δεύτερο κύκλο κοινωνικής δράσης εντός κι εκτός του νομού Αττικής, μέσα από συνεργασίες με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, φορείς και κοινωνικές ομάδες. Κατά τον πρώτο κύκλο δράσης της Κινητής Μονάδας, με αφετηρία το Κρυονέρι Αττικής, στις αρχές της περασμένης άνοιξης, και εν συνεχεία το Ναύπλιο, τον Δήμο Ζωγράφου και τον Μαραθώνα, η Κινητή Μονάδα Υγείας προσέφερε ιατρικές υπηρεσίες σε περισσότερους από 700 πολίτες.

Loading...


  • europalso

    ideascentral