Με επιστολή της διαμαρτύρεται για την απαλοιφή του άρθρου 70 παρ. 9 στο σχέδιο νόμου "για τις Συνέργειες Πανεπιστημίων και

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 🕔13/05/2019 - 20:57 | Author: Newsroom Ipaidia

Με επιστολή της διαμαρτύρεται για την απαλοιφή του άρθρου 70 παρ. 9 στο σχέδιο νόμου "για τις Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. κ.λπ" που αναφερόταν στη διαδικασία έκδοσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.Ι. κάνοντας μια σειρά επισημάνσεις για το σχέδιο νόμου και αιτείται την επαναφορά του άρθρου 70 παρ. 9 και την εισαγωγή προς συζήτηση της πρότασης νόμου για τη "Ρύθμιση επαγγελματικών δικαιωμάτων Πτυχιούχων Μηχανικών και άλλες διατάξεις."

Αριθμός:
1153

Τύπος:
Αναφορές

Συνοδος / Περίοδος:
Δ΄ Σύνοδος ΙΖ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Θέμα:
με επιστολή της διαμαρτύρεται για την απαλοιφή του άρθρου 70 παρ. 9 στο σχέδιο νόμου "για τις Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. κ.λπ" που αναφερόταν στη διαδικασία έκδοσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.Ι. κάνοντας μια σειρά επισημάνσεις για το σχέδιο νόμου και αιτείται την επαναφορά του άρθρου 70 παρ. 9 και την εισαγωγή προς συζήτηση της πρότασης νόμου για τη "Ρύθμιση επαγγελματικών δικαιωμάτων Πτυχιούχων Μηχανικών και άλλες διατάξεις."

Κόμμα:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Ημερομηνία:
13/05/2019

Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
13/05/2019

Καταθέτοντες:

Νικολόπουλος Ιωάννου Νικόλαος

Υπουργεία:

Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Αρχεία Ερωτήσεων:

Δείτε τα συνημμένα αρχεία

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso