Το τσάι δεν είναι μόνο ρόφημα -6 διαφορετικές χρήσεις του ~ εικόνες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/01/2016 - 22:26 | Author: Newsroom Ipaidia
Ενα φλιτζάνι ζεστό τσάι είναι μία απόλαυση, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Πέρα από ρόφημα όμως, τα ευεργετικά συστατικά του μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα με πολλούς ακόμη τρόπους.

Είτε για τις δουλειές του σπιτιού, είτε για την προσωπική περιποίηση, το τσάι μπορεί να «μεταμορφωθεί» σε καθαριστικό, φάρμακο, ή «καλλυντικό» προϊόν.
Αυτές είναι έξι διαφορετικές χρήσεις του, σύμφωνα με το DIY Network:
Καθάρισμα τζαμιών
alt
Γεμίστε ένα δοχείο ψεκασμού με ένα φλιτζάνι τσαγιού και έχετε ένα οικονομικό και αποτελεσματικό καθαριστικό για τζάμια, καθρέφτες και πάγκους.

Πότισμα φυτών
alt
Ρίξτε σε φυτά όπως φτέρες και γαρδένιες περιστασιακά ένα φλιτζάνι τσαγιού. Επίσης, τα φύλλα του τσαγιού στο κάτω μέρος της γλάστρας πριν από την φύτευση επιτρέπουν στα θρεπτικά συστατικά να φτάνουν στις ρίζες.

Πρησμένα μάτια
alt
Βάλτε υγρά σακουλάκια τσαγιού στα μάτια για 15 λεπτά. Οι πόροι θα ανοίξουν και οι τανίνες του τσαγιού λειτουργούν ως φυσικό στυπτικό, που θα τονώσει και θα σφίξει το δέρμα.

Τσιμπήματα εντόμων
alt
Ενα υγρό σακουλάκι τσαγιού σε «φρέσκα» τσιμπήματα θα βοηθήσουν με το αίσθημα φαγούρας.

Αποσμητικό ψυγείου
alt
Βάλτε χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού σε ένα μπολ, στο πίσω μέρος του ψυγείου για να απομακρύνετε τις οσμές.

Πλύσιμο χεριών
alt
Ανοίξτε ένα σακουλάκι τσαγιού και τρίψτε τα χέρια σας για να απομακρύνετε την οσμή ψαριού, κρεμμυδιού ή σκόρδου. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα πόδια, για ανακούφιση μετά από μία δύσκολη ημέρα.  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso