Σήμερα τα νέα iPhone – Τι περιμένουμε στην παρουσίαση της Apple

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔12/09/2018 - 17:06 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Η μεγάλη μέρα για την Apple έφτασε καθώς σήμερα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των νέων της προϊόντων στο αρχηγείο της στο Κουπερτίνο. Ενώ η εταιρεία δεν έχει δώσει ενδείξεις σχετικά με το τι θα ανακοινώσει, ένας μεγάλος αριθμός αξιόπιστων αναφορών και διαρροών έχουν δώσει το στίγμα της.

 

Βέβαια όλοι σημειώνουν πως υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο για εκπλήξεις. Αποκλείοντας όμως τυχόν ανατροπές, όταν ο Τιμ Κουκ θα βγει στη σκηνή την Τετάρτη, θα δούμε πιθανώς τρία νέα iPhones, ένα ανανεωμένο Apple Watch και ίσως και μερικά νέα iPads. Η ναυαρχίδα της παρουσίασης θα είναι ως συνήθως τα τηλέφωνα. Τα δύο μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με οθόνες OLED, το ένα στο ίδιο μέγεθος με το iPhone X (5,8 ίντσες) ενώ το άλλο, το μεγαλύτερο τηλέφωνο της Apple μέχρι σήμερα, θα είναι 6,5 ίντσες. Ένα τρίτο μοντέλο το οποίο αναμένεται να κοστίσει περίπου 725 δολάρια, θα διαθέτει μια οθόνη LED και θα έρχεται σε πολλαπλά χρώματα.

 

Τα μοντέλα υψηλής τεχνολογίας θα φέρουν πιθανότατα από έναν επεξεργαστή A12 που έχει σχεδιαστεί από την Apple και τρέχει 10% ταχύτερα από τον προκάτοχό του. Ορισμένες διαρροές δείχνουν ότι αυτά τα τηλέφωνα θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από τα μοντέλα του περασμένου έτους, αλλά θα εξακολουθούν να διαθέτουν το ίδιο υλικό κάμερας με το iPhone X. Τα τηλέφωνα θα έχουν ακόμη μια θύρα φόρτισης Lightning. Δεδομένου ότι πρόκειται για έτος S, οι αναφορές υποδεικνύουν ότι τα κορυφαία τηλέφωνα θα ονομάζονται iPhone XS, ενώ το μοντέλο των 6,5 ιντσών θα είναι το iPhone XS Max.

 

Μερικοί εκτιμούν ότι το πιο οικονομικό μοντέλο θα ονομάζεται iPhone 9, αλλά το Bloomberg αναφέρει ότι θα μπορούσε να ονομαστεί το iPhone XR. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το προηγούμενο έτος η Apple ανακοίνωσε το iPhone X το Σεπτέμβριο, αλλά η συσκευή δεν κυκλοφόρησε μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

 

Οι αναλυτές αναμένουν ότι τα iPhones του φετινού έτους θα είναι διαθέσιμα πολύ νωρίτερα μετά το ντεμπούτο τους. Το φετινό Apple Watch θα περιλαμβάνει κάποιες μικρές εξωτερικές αλλαγές μαζί με μερικά βασικά νέα χαρακτηριστικά αλλά και μεγαλύτερη οθόνη. Η Apple εισήγαγε τα AirPods, τα ασύρματα ακουστικά της, το 2016.

 

Τώρα περιμένουμε την Apple να κάνει το ντεμπούτο της δεύτερης έκδοσης των ασύρματων ακουστικών. Οι λεπτομέρειες είναι ακόμα λίγες αλλά κάνουν λόγο για βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ένα καλύτερο ασύρματο τσιπ και υποστήριξη "Hey Siri" για handsfree ερωτήσεις.

Loading...
  • europalso   ideascentral