Σύμφωνα με τους ειδικούς…
βασική παράμετρος που οδηγεί στη μείωση των κιλών, όταν ο μεταβολισμός λειτουργεί σωστά, είναι η ποσότητα του φαγητού.
Δείτε τους διατροφικούς συνδυασμούς που καλό θα είναι να αποφεύγετε:
– Κόκκινο κρέας και πουλερικά με υδατάνθρακες ταχείας απορρόφησης, όπως πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, καλαμπόκι, παντζάρια
– Ψάρια και θαλασσινά με ζωικές πρωτεΐνες
– Αυγά με ζωικές πρωτεΐνες
– Γάλα και γιαούρτι με τροφές που περιέχουν φυτικές ίνες, λόγω δέσμευσης ασβεστίου και μαγνησίου
– Όσπρια με τροφές που περιέχουν φυτικές ίνες, λόγω δέσμευσης σιδήρου
– Γάλα, τυρί και γιαούρτι με ωμά, βραστά ή στον ατμό λαχανικά
– Αλκοολούχα ποτά με ξηρούς καρπούς
– Σοκολάτα ή γλυκά επιδόρπια μετά από γεύμα με πολλούς υδατάνθρακες
Πηγή