Μνημόνια, μιζέρια και στο βάθος Μύκονος. Το τουριστικό θαύμα

Μνημόνια, μιζέρια και στο βάθος… Το μυστικό της επιτυχίας του νησιού που διαφημίζεται σε όλον τον πλανήτη από τους διάσημους επισκέπτες του

Ως ένα πριγκιπάτο της Ελλάδας, η Μύκονος έχει μετατραπεί σε έναν επενδυτικό παράδεισο με πολλά οικονομικά οφέλη για τη χώρα μας.
Αν υπάρχει ένας ελληνικός προορισμός που να έχει ερωτευτεί όλο το διεθνές τζετ σετ περισσότερο από κάθε άλλον, κάνοντας το Σεν Τροπέ να είναι… passé, αυτός είναι σίγουρα το νησί των Ανέμων.
Και κάπως έτσι η Μύκονος γίνεται θέμα στην «Daily Mail» που μιλάει για το πώς ένα μικρό ελληνικό νησί πήρε τη θέση της Ίμπιζα ως τον αγαπημένο προορισμό για τα πάρτι των πλουσίων και για ρεκόρ αφίξεων τουριστών ως ένα πρωτοφανές γεγονός στη χώρα της κατάρρευσης.
Το κοσμοπολίτικο κυκλαδονήσι, κάθε χρόνο φιλοξενεί μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα τους διεθνούς star system, και εκείνοι βρίσκουν χιλιάδες λόγους να επιστρέψουν στη Μύκονο φέρνοντας μαζί τους φέρνουν «ζεστό» χρήμα. Η Ελλάδα ποντάρει πολλά στον τουρισμό για να σταθεί στα πόδια της και ότι αυτός ο μικρός κυκλαδίτικος παράδεισος παίζει, αν μη τι άλλο, ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια.
Ποιο είναι το μυστικό του νησιού και πώς καταφέρνει να προσελκύει high class τουρισμό από όλο τον κόσμο κρατώντας αμείωτο το επενδυτικό ενδιαφέρον; Ποια είναι η πραγματική περιουσία της Μυκόνου; Ας περιηγηθούμε στο success story του νησιού και ας ακούσουμε από το δήμαρχο ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Στην Κατηγορία : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ip[
Exit mobile version