Μια ιδιαίτερη γεύση παγωτού που θα σας συναρπάσει!

Απίθανο παγωτό τριαντάφυλλο!
Υλικά…

Οδηγίες παρασκευης

– Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε λίγη λίγη τη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά μας.

– Βάζουμε το μείγμα σε μπεν μαρι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.

– Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.

– Προσθέτουμε το σιρόπι και ανακατεύουμε.

– Βάζουμε το παγωτό σε δοχείο και το τοποθετούμε στη κατάψυξη.

– Το ανακατεύουμε ανά ώρα (για 2-3 φορές) ώστε να μην δημιουργηθούν κρυσταλλλάκια.

Στην Κατηγορία : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ip[
Exit mobile version