Κάνε τα σκληρά ροδάκινα μαλακά με ένα πολύ απλό trick!

Αν δε σου αρέσει να τρως τα ροδάκινά σου άγουρα, υπάρχει λύση και τρόπος για να επιταχύνεις τη διαδικασία ωρίμανσής τους.

Μόλις μαλακώσουν καλό είναι να τα βάλεις στο ψυγείο και να τα φας μέσα σε λίγες μέρες αν και είναι πιο νόστιμα όταν βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου.

Έξτρα tip: Το παραπάνω trick πιάνει και για τα νεκταρίνια, τα αβοκάντο, τις μπανάνες, τα μάνγκο, τα αχλάδια, τα βερίκοκα, τα δαμάσκηνα και τα ακτινίδια.

Στην Κατηγορία : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ip[
Exit mobile version