Η μπλούζα της κρητικιάς μαθήτριας…εξόργισε τη γερμανίδα δασκάλα!

Απίστευτο περιστατικό σε γερμανικό σχολείο με πρωταγωνίστρια ελληνίδα μαθήτρια -τι έγραφε η…μπλούζα και ποιο λογότυπο ενόχλησε την κυρία!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της cretalive: Σε μια, όχι μεγάλη, πόλη της Γερμανίας (ας μην αναφέρουμε ονόματα και διευθύνσεις, ας διατηρήσουμε την ανωνυμία του παιδιού…για ευνόητους λόγους) ήταν μια μέρα όπως όλες. Η νεαρή ομογενής μαθήτρια με καταγωγή από την Κρήτη πήγε στο (γερμανικό) σχολείο της κανονικά φορώντας γεμάτη καμάρι τη φούτερ μπλούζα που της είχε χαρίσει ο θείος της.

Τι έγραφε στα γερμανικά; “δεν χρειάζομαι θεραπεία, πρέπει απλώς να πάω στην Ελλαδα..”!

Ωραίο, συναισθηματικό και…έξυπνο! Έτσι, τουλάχιστον της είπαν όλοι εκτός από τη δασκάλα της η οποία μόλις την είδε εξοργίστηκε! Τη φώναξε και της είπε-όχι κομψά- να μην την ξαναφορέσει! Κι όταν το κορίτσι τη ρώτησε γιατί η απάντηση ήταν απσοτομωτική: Γιατί λέει έτσι είναι σαν να δείχνει ότι η Γερμανία είναι χάλια!

Έγινε σούσουρο στο σχολείο, η μαθήτρια το μετέφερε στην μητέρα της και χάριν στη δική της ψυχραιμία , αλλά και της διευθύντριας του Σχολείου που παρενέβη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Επήλθε ηρεμία, αλλά το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό στην περιοχή….

Η μητέρα της μικρής με την οποία συνομίλησε το cretalive ήταν εξοργισμένη επίσης με τη δασκάλα, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Προφανείς οι λόγοι…

Στην Κατηγορία : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ip[
Exit mobile version