Επίθεση με βιτριόλι: Τι αναφέρει ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του – Το σχέδιο εξόντωσης

Η δίκη για την επίθεση με σε βάρος της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου, ξεκίνησε σήμερα με την αγόρευση του εισαγγελέα για το νομικό σκέλος της υπόθεσης.

Όσο για το μήλο της έριδος, ο εισαγγελέας είπε ότι «η κατηγορούμενη είχε μαζί του ελεύθερη σχέση και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην , η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με το Νωντα Οικονομου. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα» είπε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα δεν προέκυψε ότι η Ιωάννα είχε διάθεση να συνεχίσει μαζί του αλλά η κατηγορούμενη δεν πείστηκε ποτέ γιατρό. «Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους» είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο. Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

Ο εισαγγελέας συνεχίζει αυτή την ώρα να περιγράφει τα πραγματικά περιστατικά, εξηγώντας ότι δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί το πως προμηθεύτηκε το και το εάν υπήρχαν συνεργοί.

ip[
Exit mobile version