Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Μυστήριο με τα εξαφανισμένα κινητά

: Συνεχίζονται οι έρευνες για την δολοφονία της 26χρονη Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πού βρίσκονται τα κινητά, ο 30χρονος απάντησε πως υπάρχουν κενά στη μνήμη του…

Βέβαια, η απουσία των συγκεκριμένων στοιχείων, εν προκειμένω των κινητών τηλεφώνων, ενισχύει τα όσα είπε προ ημερών ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, ο οποίος επεσήμανε πως μίλησε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας και εκείνη του είπε πως «η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης». «Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της» είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

Άλλωστε ο 30χρονος γυναικοκτόνος είναι προγραμματιστής στο επάγγελμα και θα ήταν λογικό να γνωρίζει πώς μπορεί να παρακολουθήσει ένα κινητό και να εντοπίσει την τοποθεσία του.

Αν η ΕΛ.ΑΣ είχε στα χέρια της τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του θύτη, θα μπορούσε να διαπιστωθεί αν πράγματι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το κινητό της 26χρονης κοπέλας.

Την ίδια στιγμή, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για ποιο λόγο άλλαξαν τα σχέδιά τους και βρέθηκαν στη Φολέγανδρο, παρά το γεγονός πως ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να επισκεφθούν μαζί με φίλους τη Σέριφο.

ip[
Exit mobile version