Δίκη για βιτριόλι: Τι συγκλόνισε την Ιωάννα

O δικηγόρος του θύματος της επίθεσης με , Απόστολος Λύτρας μίλησε για την πρώτη συνάντηση που είχαν στο δικαστήριο η Ιωάννα και η κατηγορούμενη.

Έμοιαζε σαν ήταν ικανοποιημένη, είπε ο κ. Λύτρας στον ΣΚΑΪ, μεταφέροντας την εικόνα ότι η Έφη Κακαράντζουλα «δεν έσκυψε μια φορά το κεφάλι της». «Πρώτη φορά το βλέπω» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Ακόμα και με την εμφάνισή της προσπαθούσε να δείξει ότι μπορώ να είμαι βαμμένη και περιποιημένη» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας για την παρουσία της κατηγορούμενης στη δίκη για το βιτριόλι ενώ στην ερώτηση «χαιρόταν, δηλαδή, με αυτό που έκανε;» ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου απάντησε «πιστεύω ότι αυτό πραγματικά συνέβη».

Όσον αφορά τα όσα είπε η Ιωάννα στην συγκλονιστική κατάθεσή της για το φόβο που ένιωσε για τη ζωή της, ο κ. Λύτρας εξήγησε ότι «αυτό που είπε η Ιωάννα ότι φοβάται για τη ζωή της της το είχαν πει οι αστυνομικοί. Ακόμα και μόλις έγινε η σύλληψη της κατηγορούμενης της είπαν ότι πρέπει να προσέχεις γιατί αυτοί ο άνθρωπος προσπαθεί να με σκοτώσει».

«Όταν κάνει αναζητήσεις για δηλητήρια, ενέσεις με αέρα, για φυτά που σκοτώνουν, όταν πιστεύει ότι υπάρχουν συνεργοί που είναι ελεύθεροι δεν είναι λογικό να φοβάται η Ιωάννα;» αναρωτήθηκε ο κ. Λύτρας επισημαίνοντας ότι η πολιτική αγωγή έχει στοιχεία ότι παρακολουθούσε 1,5 χρόνο την Ιωάννα.

Ερωτηθείς τέλος για τα συναισθήματα της Ιωάννας ο κ. Λύτρας είπε ότι «συγκλονίστηκε με την απάθεια της κατηγορούμενης. Δεν υπήρχε κανένα συναίσθημα. Το είπα και το ξαναλέω ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος».

ip[
Exit mobile version