9 «ανθυγιεινές» τροφές, που τρώνε οι διατροφολόγοι

ipaidia thumbnail

Πολλές τροφές που καταναλώνουν, πιθανώς να σας κάνουν εντύπωση και αυτό που προξενεί ακόμη μεγαλύτερη απορία, είναι ότι υπάρχουν κάποιες τροφές που θεωρούνται ανθυγιεινές, ενώ τελικά έχουν πολλά θρεπτικά στοιχεία. Ποιες είναι αυτές;

ΜπέικονΑν είστε λάτρεις του συγκεκριμένου διατροφικού πειρασμού, σας έχουμε καλά νέα. Η Rachel Begun, διατροφολόγος στο Boulder Colo τρώει κι εκείνη: ” Έχει μια υπέροχη, γεύση αλατιού και το χρησιμοποιώ σε μικρές ποσότητες για να νοστιμέψω τα λαχανικά μου” υποστηρίζει. Ποιο είναι το μυστικό της; Οι μικρές ποσότητες! Το μπέικον περιέχει πολύ αλάτι και λιπαρά και γι’ αυτό το λόγο, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ως γαρνιτούρα, αλλά προς Θεού: «Άλλο μια φέτα, κι άλλο 6!»

Στην Κατηγορία : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ip[
Exit mobile version