UEFA: Γιατί αποφασίστηκε να γίνουν οι κληρώσεις UCL και EUL στην Αθήνα

UEFA: Γιατί αποφασίστηκε να γίνουν οι κληρώσεις UCL και EUL στην Αθήνα

«Οι καλές υγειονομικές συνθήκες, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού στην , οδήγησαν της στην απόφαση να φιλοξενήσει η Αθήνα, τις κληρώσεις σε Champions και Europa League της σεζόν 2020/21».

Κι αυτό, ενώ η UEFA τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται σε επιφυλακή, σχετικά με την αύξηση κρουσμάτων στην Πορτογαλία και ιδιαίτερα στην Λισαβόνα (σ.σ: εκεί καταγράφεται η συντριπτική τους πλειοψηφία) και την απόφαση της πορτογαλικής κυβέρνησης να αποφασίσει καραντίνα σε 19 από τις 24 περιοχές της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που υπήρχε όταν η UEFA αποφάσισε να είναι η Λισαβόνα, η πόλη που θα φιλοξενήσει το Final-8 του Champions League τον Αύγουστο.

Nα σημειωθεί, ότι οι αγώνες στην πρώτη προκριματική φάση του έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 Αυγούστου, ενώ τα παιχνίδια στους ομίλους θα αρχίσουν στις 20 Οκτωβρίου. Στις 20 Αυγούστου αρχίζει την διαδρομή του το Europa League 2020/21, με τους ομίλους της διοργάνωσης να κάνουν το πρώτο τους βήμα στις 22 Οκτωβρίου.

ip[
Exit mobile version