Τζούφη: Αδιαμεσολάβητα και με πάθος ο κόσμος στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔13/05/2019 - 17:51 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

«Αδιαμεσολάβητα και με πάθος» έδειξε ο κόσμος που βρήκε μπροστά τη στήριξη του στην κυβέρνηση σημείωσε η υφυπουργός Παιδείας, Μερόπη Τζούφη, με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ήπειρο (Άρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα κ.ά.).

Μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο η Μ. Τζούφη εξήγησε ότι στην Άρτα «σχεδόν, όπως είπε και ο πρωθυπουργός ποδοπατηθήκαμε από την ανάγκη του κόσμου να έρθει κοντά στον πρόεδρο και να πει ότι είναι εδώ και στηρίζει και όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα της χυδαιολογίας του κιτρινισμού δεν ακουμπάει τον κόσμο, διότι θέλει να συνεχίσουμε αυτά που καταλαβαίνει ότι είναι πάρα πολύ σημαντικά τη ζωή του».

Η υφυπουργός εξήγησε ότι ο κόσμος καταλαβαίνει και βάζει τοίχο στην «επιχειρηματολογία» ότι όλοι είναι ίδιοι καθώς αυτό δε συμβαίνει. Υπάρχουν προγραμματικές διαφορές και ότι θέλουν συνέχεια.

Η εκδήλωση που έγινε στα Γιάννενα ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ εκεί σ’ αυτόν τον πολύ μεγάλο χώρο και πολύ μεγαλύτερη της Νέας Δημοκρατίας η οποία έγινε την Πέμπτη στον ίδιο χώρο. Σύμφωνα με την υφυπουργό ο κόσμος – ήταν πολύ ευρύτερος – και πήγε, έδωσε το παρών για να στηρίξει και να δώσει το μήνυμα δεν πρόκειται να δώσει τη «δυνατότητα της συντηρητικής παλινόρθωσης».

Για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για επταήμερη εργασία η υφυπουργός επισήμανε ότι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς δόθηκαν πολύ μεγάλες μάχες με τους θεσμούς για να διατηρηθούν εργασιακά δικαιώματα και κοινωνικά επιδόματα και πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζει με αυτά που λέει τα «κοινωνικά ανάλγητα μέτρα», τα οποία θέλει να εφαρμόσει και αυτά λέει και ένα κομμάτι συμβούλων του, παρά το γεγονός τώρα η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να το μαζέψει.

Άλλωστε, σύμφωνα με την κα Τζούφη, αυτό θέλει και το ΔΝΤ μόνο που τώρα δεν μπορεί να ασκηθεί αυτή η πίεση πάνω στην ελληνική κυβέρνηση.

Loading...


  • europalso

    ideascentral