από την αγορά υγρά μαντηλάκια με αντισηπτική και αντιβακτηριακή χρήση αλλά και ένα τζελ κι ένα σπρέι

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, η ανάκληση των τριών προϊόντων έγινε γιατί κυκλοφορούν χωρίς σχετικές άδειες. Τα προϊόντα που ανακαλούνται είναι τα: Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes, EUROLAMP antiseptic SPRAY pure και EUROLAMP GEL ultra pure.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου προϊόντος Deep Fresh Antibacterial Wet Wipes, δεδομένου ότι το προϊόν κυκλοφορεί χωρίς να έχει άδεια διάθεσης εν ισχύ.

Η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ – ΒΟΡΔΑΚΗ Ο.Ε. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το προϊόν οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρουν από την αγορά άμεσα.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για τα EUROLAMP antiseptic SPRAY pure και EUROLAMP GEL ultra pure

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων προϊόντων EUROLAMP antiseptic SPRAY pure και EUROLAMP GEL ultra pure, δεδομένου ότι τα προϊόντα κυκλοφορούν χωρίς να έχουν άδεια διάθεσης βιοκτόνων εν ισχύ.

Η εταιρεία EUROLAMP A.B.E.E. και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί τα προϊόντα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρουν από την αγορά άμεσα».