: Η πλατφόρμα  είναι πλέον προσβάσιμη για όλους τους δικαιούχους, ενώ για την Αττική οι έχουν ξεκινήσει από πρώτη Σεπτεμβρίου

Πιο αναλυτικά , σε εφαρμογή έχουν τεθεί οι εγγραφές για τον από τα για όσους δεν μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα είναι πλέον προσβάσιμη για όλους τους δικαιούχους, ενώ για την Αττική οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από πρώτη Σεπτεμβρίου.

Εντός της εβδομάδας οι πολίτες θα μπορούν να προχωρήσουν την διαδικασία και μέσω των φαρμακείων. Για την εγγραφή τους αυτή δεν θα χρειαστεί το κινητό τους τηλέφωνο.

Οι εγγραφές στα φαρμακεία πραγματοποιούνται καθώς δημιουργήθηκε θέμα με πολλούς ηλικιωμένους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν διαθέτουν κινητό τηλέφωνο ώστε να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ. Αυτό το πρόβλημα αναμένεται να ξεπεραστεί καθώς, για την εγγραφή σε προσωπικό γιατρό δεν θα απαιτεί κινητό τηλέφωνο.

Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, οι πολίτες θα ξεκινήσουν μέσα στη βδομάδα τις εγγραφές τους στα φαρμακεία, χωρίς την υποχρέωση του κινητού τηλεφώνου.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ