Προγράμματα εκπαίδευσης ανάδοχων και θετών γονέων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔14/10/2018 - 22:05 | Author: Newsroom Ipaidia

Προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης υποψήφιων ανάδοχων γονέων και προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των αναδόχων γονέων –  Βασίλης Βούγιας

1. Στόχος των προγραμμάτων είναι να προετοιμάσουν κατάλληλα τους υποψήφιους αναδόχους γονείς για την φροντίδα βρεφών, παιδιών και εφήβων ηλικίας από 0-18 ετών, και τους ανάδοχους γονείς, προκειμένου αυτοί να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν μετά την τοποθέτηση παιδιού σε αυτούς.
2. Τα εν λόγω προγράμματα παρέχονται δωρεάν στους συμμετέχοντες και η επιτυχής παρακολούθησή τους αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την εγγραφή των συμμετεχόντων σε αυτά στο Εθνικό Μητρώο Υποψήφιων Αναδόχων Γονέων του άρθρου 6 του ν.4538/2018 (Α’ 85).

Προγράμματα επιμόρφωσης υποψήφιων θετών γονέων και προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των θετών γονέων

1. Στόχος των προγραμμάτων επιμόρφωσης είναι να προετοιμάσουν κατάλληλα τους υποψήφιους θετούς γονείς για την ανατροφή βρεφών, παιδιών και εφήβων ηλικίας από 0-18 ετών, και για την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που σχετίζεται με την υιοθεσία και τους θετούς γονείς, προκειμένου αυτοί να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν μετά την υιοθεσία.
2. Τα εν λόγω προγράμματα παρέχονται δωρεάν στους συμμετέχοντες και η επιτυχής παρακολούθησή τους αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την εγγραφή των συμμετεχόντων σε αυτά στο Εθνικό Μητρώο Υποψήφιων Θετών Γονέων του άρθρου 20 του ν.4538/2018 (Α’ 85).

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso