ΟΓΑ: Πότε έρχεται η Γ' δόση για το οικογενειακό επίδομα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/10/2016 - 22:30 | Author: Newsroom Ipaidia

Ο ΟΓΑ πίστωσε στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Β' δοση και το 50% της Α' δόσης για το οικογενειακό επίδομα στις 21 Ιουλίου.

Το δόθηκε σε όσους είχαν υποβάλει εως 26/6 στο . Η επόμενη πληρωμή αναμένεται να γίνει εως 20 Οκτωβρίου, όπου και θα καταβληθεί η Γ' δόση για τα οικογενειακά επιδόματα.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr οι δόσεις για το ειναι 4 των χρόνο ( μια κάθε τρίμηνο). Προϋπόθεση για την καταβολή του είναι η υποβολή Ε1 και Α21 κάθε χρόνο.

Η εφαρμογή του ΟΓΑ για τον έλεγχο του Α21 online

Δείτε την ειδική εφαρμογή του ΟΓΑ και τα δικαιολογητικά για τον έλεγχο του Α21 και για την πληρωμή για το επίδομα τέκνων ώστε να ενημερωθούν οι γονείς για τυχών δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ ωστε να πληρωθούν σε επόμενη πληρωμή.

Όσοι από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση Α21 μέχρι και τις 26-06-2016 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr ), στην ένδειξη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ, ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους καθώς και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα). Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού

Η εφαρμογη εδω

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: