ΟΑΕΔ: Επίσκεψη Διοικήτριας σε εκδήλωση των ΕΠΑΣ Μαθητείας και ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔23/05/2018 - 17:40 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

– Η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, καθ. Μαρία Καραμεσίνη, παραβρίσκεται σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας (1η & 2η Θεσ/νίκης, Ωραιοκάστρου, Λακκιάς) και ΙΕΚ (Θεσ/νίκης, Ωραιοκάστρου) του ΟΑΕΔ με θέμα την προβολή και επίδειξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων όλων των ειδικοτήτων που λειτουργούν στις εκπαιδευτικές μονάδες του Οργανισμού στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης, αίθουσα "Αλέξανδρος", σήμερα και αύριο, 23 και 24 Μαΐου 2018, από 15:00 έως 20:00, περιλαμβάνεται επίδειξη μόδας της ειδικότητας "ΎφασμαΈνδυση" καθώς και επίδειξη πτυχιακών εργασιών της ειδικότητας "ΑρτοποιίαςΖαχαροπλαστικής".

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων των μαθητών/τριών του εκπαιδευτικών δομών του ΟΑΕΔ, καθώς και η ενημέρωση των επιχειρήσεων -ιδιωτικού και δημόσιου τομέα- και των κοινωνικών φορέων σχετικά με τη Μαθητεία/Πρακτική Άσκηση που προσφέρουν οι Μαθητείας & ΙΕΚ του Οργανισμού.

Loading...


  • europalso   ideascentral