Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει απαντήσεις απο τον Κ. Μητσοτάκη

ipaidia thumbnail

“Το χρεοκοπημένο σύστημα επικοινωνίας της ΝΔ ξαναχτύπησε και όχι τυχαία στις Απόκριες. Ο χρεοκοπημένος ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη κερνάει και η χρεοκοπημένη -και όχι μόνο οικονομικά- ΝΔ του κ. Μητσοτάκη πίνει…”, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος για τα δάνεια του κ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής.

Σε δηκτικό πνεύμα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι “επειδή όμως πλησιάζουμε στο κλείσιμο του Τριωδίου και ως είθισται τον βασιλιά Καρνάβαλο στο τέλος τον καίνε, καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το γραφείο Τύπου της ΝΔ”, και ταυτόχρονα τον καλεί “επιτέλους να απαντήσει:

– Ποιος πολίτης μπορεί να εξασφαλίσει ρύθμιση δανείου “μπαλόνι”, όπως ο ίδιος για το δάνειο του Κήρυκα Χανίων, για το οποίο δεν είχε δώσει για έντεκα χρόνια ούτε ένα ευρώ μέχρι να αποκαλυφθεί από την Εξεταστική Επιτροπή;

– Πού πήγαν τα χρήματα των δανείων του Κήρυκα Χανίων;

– Θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες της συζύγου του, όπως τον έχει καλέσει επανειλημμένα ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ και ως οφείλει εκ του νόμου ή θα συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα μήπως και ξεχαστεί το σπίτι του Βολταίρου και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον κ. Παπασταύρου; Εφόσον είναι όλα τόσο καθαρά, όπως διατείνεται πότε διά αντιπροσώπων και ποτέ ο ίδιος, γιατί το αποφεύγει; Έχει άραγε κάτι να κρύψει;”

ip[
Exit mobile version