ΝΔ: Ζητήματα ανέκυψαν για τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ-Τραπεζών, αλλά και της Αυγής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/01/2017 - 15:59 | Author: Newsroom Ipaidia

Σε φθηνούς επικοινωνιακούς τακτικισμούς της κυβέρνησης που έπεσαν στο κενό αναφέρθηκε η ΝΔ με αφορμή το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης.

«Μετά το Βατερλό των τηλεοπτικών αδειών δια στόματος του κ. Λάππα, η κυβερνητική πλειοψηφία – με την πολυσέλιδη πρότασή της – ομολόγησε χθες ότι από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών στελεχών», αναφέρει η ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία από θέση αρχών μάχεται για τη διαφάνεια στη δημόσια ζωή του τόπου. Γι’ αυτό είχε υπερψηφίσει την πρόταση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, καθώς άλλωστε δεν είχε τίποτα να κρύψει. Αντιθέτως, η Κυβέρνηση βγαίνει και πάλι βαριά τραυματισμένη», συνεχίζει η ΝΔ τονίζοντας ότι «όχι μόνο κατέρρευσε το λαϊκίστικο αφήγημά της, περί ύπαρξης του περιβόητου “τριγώνου διαπλοκής” με ευθύνη των παλαιών κομμάτων, αλλά αναδείχθηκαν σειρά ζητημάτων, που αφορούν τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες, αλλά και Μέσα Ενημέρωσης (“Αυγή”) στα οποία προέκυψε ότι είναι βασικός μέτοχος».

«Ως υπεύθυνο Κόμμα μελετάμε σε βάθος την πρόταση της πλειοψηφίας και θα αναλύσουμε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας τις επόμενες ημέρες εντός της Επιτροπής. Με στοιχεία και γεγονότα», καταλήγει η ΝΔ.

Loading...
  • europalso   ideascentral