Μητσοτάκης: Τις εκλογές δεν θα τις χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τις κερδίσει η ΝΔ

Με αναφορά στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι ξεκίνησε την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ, ο πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους βουλευτές του για τον αγώνα που δίνουν: «Η λειτουργία μας είναι πιο αποτελεσματική, θέλω να σας ευχαριστήσω αλλά περιμένω ακόμη περισσότερα. Φθάσαμε μαζί έως εδώ αλλά έχουμε να πάμε πιο μακριά. Όχι για εμάς, για τον κόσμο ο οποίος έχει επιστρέψει στη ΝΔ […] Τις εκλογές δεν θα τις χάσει το ΣΥΡΙΖΑ, θα τις κερδίσει η ΝΔ».

Η υπεύθυνη εξωτερική πολιτική δεν ασκείται για εσωτερική κατανάλωση, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ΚΟ της ΝΔ, αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «επιπολαιότητα και ανεπάρκεια αυτών που κυβερνούν», εξηγώντας ότι «μετά από μία δεκαετία προσέγγισης, η ένταση έχει επανέλθει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

«Η Ελλάδα σέβεται το διεθνές δίκαιο και επιδιώκει καλές σχέσεις. Αυτά τα θέματα δεν σηκώνουν ελαφρότητα και ψευτοπαλικαρισμούς, θέλουν τόλμη και αρετή και αίσθημα ευθύνης. Ενημέρωσα τους εταίρους μας για την τουρκική προκλητικότητα στην Ευρώπη και βρήκα ανταπόκριση. Οι εξωτερικές σχέσεις θέλουν στρατηγική, θέλουν να ξέρεις που πας», πρόσθεσε.

Στην Κατηγορία : ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ip[
Exit mobile version