Lockdown: «Μπλόκο» στο SMS με κωδικό 6 και απαγόρευση από δήμο σε δήμο στην Αττική

: Όπως έδειξαν και τα στοιχεία της Δευτέρας, παρά το και τις απαγορεύσεις, η Αττική εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη επιδημιολογική εικόνα με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να σκέφτεται νέα μέτρα. Δείτε στο ipaidia.gr τι θα ισχύει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο τραπέζι έχει πέσει η απαγόρευση των μετακινήσεων από δήμο σε δήμο για την Αττική, δηλαδή το με να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο πολίτης μόνο εντός των ορίων του δήμου του.

Το μέτρο αυτό εξετάζεται καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα διαπιστώθηκε κατάχρηση του συγκεκριμένου κωδικού.

Δεν είναι τυχαιό εξάλλου ότι τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε υπομονή δύο εβδομάδες από τους πολίτες προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει η κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα ενώ μίλησε και για «έξυπνες λύσεις».

Όπως έδειξαν και τα στοιχεία της Δευτέρας, παρά τοκαι τις απαγορεύσεις, η Αττική εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη επιδημιολογική εικόνα από κάθε άλλη περιφέρεια στην Ελλάδα με 533 κρούσματα σε σύνολο 1.176

Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών για ακόμα μια φορά είχε τα περισσότερα κρούσματα από κάθε άλλη περιοχή στη χώρα, συγκεντρώνοντας 159 ενώ σε υψηλά επιδημιολογικά επίπεδα κινείται και ο Πειραιάς τα τελευταία 24ωρα, έχοντας 92 κρούσματα τη Δευτέρα. Ο Δυτικός Τομέας Αθηνών ακολουθεί με 89 σε ό,τι έχει να κάνει με την εντός Αττικής κατανομή των κρουσμάτων.

ip[
Exit mobile version