Κορονοϊός: Αυξημένη η προσέλευση κόσμου για rapid test σε δήμους της Αττικής

Στη Γλυφάδα διενεργούνται καθημερινά δωρεάν έλεγχοι από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ από τις 8 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, σήμερα (7/7) στο υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο.

Στον δήμο Γλυφάδας, η δημοτική Αρχή με επίσημη ανακοίνωσή της, ενημέρωσε πως παρατηρήθηκε στην πόλη αύξηση των θετικών τεστ κατά 8,49%, που είναι και το υψηλότερο από την αρχή της πανδημίας και πως όλος ο δήμος βρίσκεται σε επιφυλακή και εγρήγορση.

Στη Γλυφάδα διενεργούνται καθημερινά δωρεάν έλεγχοι rapid test από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ από τις 8 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, σήμερα (7/7) στο υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο, αύριο Πέμπτη (8/7) στον δρόμο Ποιητών, στη συμβολή Λαμπράκη και Μεταξά, την Παρασκευή (9/7 ) στο υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο, το Σάββατο (10/7) στη Γ΄ Μαρίνα και την Κυριακή (11/7) στη Δ’ Μαρίνα

«Παρότι καλοκαίρι, δεν πρέπει κανείς μας να εφησυχάζει. Ο ιός είναι εδώ και πρέπει όλοι μαζί να προλάβουμε και να αποφύγουμε τα χειρότερα», δήλωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και κάλεσε τους πολίτες «να ανταποκριθούν και να υποβληθούν σε αυτή τη σύντομη εξέταση, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εικόνα του επιδημιολογικού φορτίου και σωστή ιχνηλάτηση στην πόλη».

Και στον δήμο Αλίμου παρατηρείται αύξηση στην προσέλευση του κόσμου για τα rapid test, τα οποία διενεργούνται από τις 9:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο 1ο ΚΑΠΗ επί της λεωφόρου Καλαμακίου 72.

Από τη δική του μεριά, ο δήμος Παλαιού Φαλήρου εξέδωσε ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, με το οποίο καλεί τους δημότες να εμβολιαστούν κατά της πανδημίας και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η πανδημία έχει δοκιμάσει σκληρά την κοινωνία μας, έχει κοστίσει τη ζωή εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, δημιούργησε μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση, έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και σκεπτόμαστε. Ο εμβολιασμός είναι η λύση στην πανδημία και ο πιο αξιόπιστος τρόπος προστασίας των αγαπημένων μας». Και καταλήγει: «Εμβολιαζόμαστε, κερδίζουμε πίσω τη ζωή μας και επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Ενωμένοι, σύντομα θα είμαστε όλοι ασφαλείς και ελεύθεροι».

 

ip[
Exit mobile version