Κορίνθου-Πατρών: Νέοι σταθμοί διοδίων σε Κιάτο και Ζευγολατιό

Σύμφωνα με την εταιρεία, όταν αργότερα εφαρμοστεί πλήρως το νέο σύστημα , τότε το συνολικό κόστος για τα ΙΧ αυτοκίνητα, από Ελευσίνα ως Πάτρα, θα είναι 11,50 ευρώ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού», από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9 Ιουλίου ανοίγει ο νέος κόμβος Ζευγολατιού του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών και παράλληλα τίθενται σε λειτουργία νέοι σταθμοί διοδίων. Η μετάβαση στο νέο σύστημα διοδίων θα γίνει σταδιακά, αρχής γενομένης από το τμήμα Κόρινθος-Ξυλόκαστρο, όπου η χρέωση στον υφιστάμενο μετωπικό σταθμό του Κιάτου θα γίνεται και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι τιμές που θα ισχύσουν στον μετωπικό Κιάτου είναι οι ακόλουθες: Δίκυκλα 1,60 ευρώ, ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 2,20 ευρώ, φορτηγά με δύο ή τρεις άξονες 5,70 ευρώ και φορτηγά με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 8 ευρώ.

Οι τιμές που θα ισχύσουν στον πλευρικό σταθμό Κιάτου θα είναι οι εξής: Δίκυκλα 0,60 ευρώ, ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 0,80 ευρώ, φορτηγά με δύο ή τρεις άξονες 2,10 ευρώ και φορτηγά με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 3 ευρώ.

Οι τιμές στον πλευρικό σταθμό Ζευγολατιού θα είναι οι ακόλουθες: Δίκυκλα 0,50 ευρώ, ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 0,70 ευρώ, φορτηγά με δύο ή τρεις άξονες 1,80 ευρώ και φορτηγά με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 2,60 ευρώ.

ip[
Exit mobile version