, προνοιακά επιδόματα, και ενοικίου, Αυγούστου: Ημερομηνίες πληρωμής – Πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς οι δικαιούχοι. Ημερομηνίες πληρωμής σε ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα, , επίδομα ενοικίου και συντάξεις Αυγούστου.

Χιλιάδες δικαιούχοι επιδομάτων και συνταξιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους  μέχρι τέλος Ιουλίου, ενώ από 25 Ιουλίου θα αρχίσουν να καταβάλλονται επιδόματα. Ξεκινούν οι πληρωμές σε , προνοιακά επιδόματα, επίδομα παιδιού Α21, επίδομα ενοικίου και συντάξεις Αυγούστου.

, προνοιακά επιδόματα, επίδομα παιδιού και ενοικίου, συντάξεις Αυγούστου – Ημερομηνίες πληρωμής

Στις 25 Ιουλίου θα πληρωθούν οι περίπου δικαιούχοι της τρίτης διμηνιαίας δόσης του επιδόματος παιδιού καθώς και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καθώς και το επίδομα ενοικίου.

Στις 26 Ιουλίου θα καταβληθεί το ΚΕΑ και η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Πληρωμή

Στις 26 Ιουλίου θα ξεκινήσει η για τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών).

Παράλληλα την ίδια μέρα στις 26 Ιουλίου ο θα καταβάλει τις συντάξεις και τα επιδόματα των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και των υπολοίπων ταμείων θα καταβληθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019.

Καταβάλλεται η τρίτη διμηνιαία δόση του 2019 (για Μάιο και Ιούνιο) του επιδόματος παιδιού στις 25-26 Ιουλίου. Αυτή αφορά όλους όσοι θα έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το 2019, καθώς και τη φετινή τους φορολογική δήλωση, έως και τις 16 Ιουλίου.

Στις 25 Ιουλίου αναμένεται να καταβληθεί και το επίδομα ενοικίου στέγασης, που αφορά τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. Για τον δικαιούχο το ποσό ανέρχεται στα 70 ευρώ το μήνα και για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού υπάρχει προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

Στις 26 Ιουλίου θα πληρωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, ενώ την ίδια ημέρα ο θα καταβάλει τις συντάξεις και τα επιδόματα των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Την Τρίτη 30 Ιουλίου θα πληρωθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και των υπολοίπων ταμείων.

Οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν από το την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019.

Τελευταίες ειδήσεις για