Κατσαφάδος: Ο Τσίπρας έλεγε ψέματα στη Βουλή για το ΠΑΠΕΙ

«Ήμουν πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου και καταδίκασα το περιστατικό. Ο πρύτανης έκανε μήνυση στον σύλλογο και όλες τις παρατάξεις οδηγήθηκαμε περίπου 8 φοιτητές τότε στα δικαστήρια και αθωώθηκαμε ομόφωνα» είπε ο κ. Κατσαφάδος.

Όπως εξήγησε από την πλευρά του ο κ. Κατσαφάδος, «το ατυχές περιστατικό έγινε πριν από 17-18 χρόνια. Δεν ήμουν καν εκεί εγώ. Ήμουν πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου και καταδίκασα το περιστατικό. Ο πρύτανης έκανε μήνυση στον σύλλογο και όλες τις παρατάξεις οδηγήθηκαμε περίπου 8 φοιτητές τότε στα δικαστήρια και αθωώθηκαμε ομόφωνα». Όσον αφορά για την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας τότε, παραδέχθηκε ότι είναι αλήθεια και ο λόγος που έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι διότι «ήμασταν φύσει και θέσει κατά της παραβατικότητας, όταν κατηγορηθήκαμε και μηνυθήκαμε μπήκε σε αναστολή η κομματική ιδιότητα μέχρι να τελειώσει η υπόθεση. Όταν αθωώθηκα επανήλθα στην παράταξη και έγινα γ.γ. της ΟΝΝΕΔ».

Ο κ. Κατσαφάδος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, ότι προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες με ψεματα και να πετάξει όπως είπε την μπάλα στην εξέδρα, ενώ πρόσθεσε, ότι η δική του παράταξη, δεν έχει μάρτυρες υπεράσπισης για μπαχαλάκηδες και τρομοκράτες και δεν λειτουργούν με πέπλο κάλυψης.

ip[
Exit mobile version