«Με παρασέρνει το ρέμα χρειάζομαι βοήθεια και χάθηκε το σήμα» είπε ο βοσκός, ενώ ήταν μέσα στο όχημά του όταν έκανε την κλήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima ο 69χρονος βοσκός εντοπίστηκε νεκρός από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Στην περιοχή των Τσακαίων της Εύβοιας, ο 69χρονος που είχε καλέσει σε βοήθεια λόγω των στην περιοχή του, χθες λίγο μετά τις 22:00, και έκτοτε αγνοείται.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο Newsbomb, πως ο άτυχος άνδρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας και αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης, ζούσε τα τελευταία έξι χρόνια στα Νέα Στύρα, όπου είχε φτιάξει στην περιοχή των Τσακαίων, μια κτηνοτροφική μονάδα. Ο 69χρονος έχει χάσει τη γυναίκα του, ενώ έχει επίσης χάσει και τον έναν του γιο σε ατύχημα.

Νωρίτερα η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων κυρία Μαρία Ρούπα, δήλωσε στο Newsbomb.gr, πως βρέθηκαν κομμάτια από το αυτοκινητό του στη Νότια Εύβοια. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του οχήματος ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

«Ενημερώθηκα για το περιστατικό χθες το απόγευμα. Ο βοσκός βρισκόταν στην ένωση των δύο δρόμων κοντά στο παραλιακό μέτωπο των Τσακαίων, όταν κάλεσε την Πυροσβεστική, χωρίς καν να προλάβει να αναφέρει τα στοιχεία του, είπε: με παρασέρνει το ρέμα χρειάζομαι βοήθεια και χάθηκε το σήμα. Ήταν μέσα στο όχημά του όταν έκανε την κλήση, λίγα μέτρα μακριά καταλήγει το ρέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Ρούπα.