Κακοκαιρία: Δεν έγιναν εμβολιασμοί σε Ολυμπιακό Χωριό, Καπανδρίτι και Ικαρία

Κακοκαιρία: Δεν έγιναν εμβολιασμοί σε Ολυμπιακό Χωριό, Καπανδρίτι και Ικαρία

Λόγω της κακοκαιρίας, δεν έγιναν εμβολιασμοί στο Καπανδρίτι, ενώ αναβλήθηκαν οι  στην Ικαρία, καθώς δεν έφτασαν τα εμβόλια, αφού αναβλήθηκε η προγραμματισμένη πτήση και πάλι λόγω της .

Προβλήματα στα προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμό έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, αφού σε πολλές περιπτώσεις πολίτες δεν κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως στα εμβολιαστικά κέντρα, ενώ και γιατροί και νοσηλευτές δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα κέντρα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του εμβολιαστικού κέντρου στο Ολυμπιακό Χωριό, που άνοιγε σήμερα τις πύλες του, προκειμένου να εμβολιαστούν πολίτες ηλικίας 60- 64 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Λόγω της κακοκαιρίας, δεν έγιναν εμβολιασμοί στο Καπανδρίτι, ενώ αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί  στην Ικαρία, καθώς δεν έφτασαν τα εμβόλια, αφού αναβλήθηκε η προγραμματισμένη πτήση και πάλι λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι πολίτες που έχασαν το σημερινό τους ραντεβού θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ωρών για το πότε θα μπορέσουν να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα -ενδεχομένως και αύριο.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !